Fotoepiliatorius Silk'n Infinity Fast 600.000

  • Fotoepiliatorius Silk'n Infinity Fast 600.000

    Barkodas: 8712856069552
    Kaina 249 
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Pristatymas
    1-2 darbo dienos
    Gamintojas
    Kilmės šalis
    Izraelis
  • Fotoepiliatorius Silk'n Infinity ilgalaikiam plaukų šalinimui naudoja eHPL (Home Pulsed Light) technologiją. Fotoepiliacijos namuose procedūros su Silk'n Infinity gali būti atliekamos naudojant pulsacijos arba slinkimo režimus, o šviesos šaltinio modulio resursas siekia iki 400.000 blyksnių. Vienu blyksniu apdorojamas 3 cm² odos plotas, todėl fotoepiliatorius puikiai tinka ir nedideliems odos plotams. Tyrimai rodo, kad Silk'n Infinity pašalina plaukus beveik du kartus greičiau, nei ankstesni šios serijos prietaisai.  

    eHPL technologija tai galvaninės energijos ir optinės energijos derinys užtikrinantis, kad procedūros būtų atliekamos greičiau, o rezultatai efektyvesni.

    Galvaninė energija: atveria odos poras ir leidžia optinei energijai giliau prasiskverbti į plauko folikulą;

    Optinė energija: optinė energija prasiskverbusi į plaukų folikulus paveikia juos kas ir sąlygoja jų iškritimą;

    Po terapijos: po procedūrų galima naudoti kūno losjoną, kad oda būtų švelnesnė. 

     

    Su fotoepiliatoriumi Silk'n Infinity galėsite lengvai prisijungti su Bluetooth ir patikrinti kiek išnaudojote blyksnių procedūros metu, taip pat, kiek impulsų Jums dar liko.

    Silk'n Infinity  gali būti reguliuojamas fotoepiliacijos procedūrų atlikimo greitis, nes nuo naudojamo energijos lygio priklauso fotoepiliatoriaus perkrovos tarp impulsų laikas. Todėl kuo žemesnis energijos lygis, tuo šis laikas trumpesnis, o fotoepiliacijos procedūros su Silk'n Infinity  atliekamos greičiau.

    Pulsacijos režimas yra tinkamiausias plaukų šalinimo metodas, kai norite naudoti aukštesnį energijos lygį, taip pat jis padeda geriau kontroliuoti odos padengimą, išvengti tos pačios srities veikimo daugiau nei vieną kartą arba impulsų sutapimų.

    Slinkimo režimas geriausiai tinka naudojant žemą energijos lygį ir norint procedūras atlikti greitai. Esant žemesniam energijos lygiui, perkrova tarp impulsų trunka vos 1-1,5 sekundės, todėl generuojama nenutrūkstama blyksnių seka.

    Plaukų šalinimo procedūrų grafikas Jūsų telefone

    Atnaujintas Silk'n Infinity fotoepiliatorius

    Dabar Silk'n Infinity Fast leidžia greičiau pašalinti nepageidaujamus plaukelius. Mirksi beveik 2 kartus greičiau, gali išspinduliuoti iki 120 šviesos impulsų per minutę, todėl galite džiaugtis ilgalaikiais rezultatais akimirksniu. Infinity Fast tinka visiems odos atspalviams, o asmeninę procedūrų programą galite susikurti naudodamiesi Silk'n App.

    Kliniškai patvirtintas plaukelių šalinimo efektyvumas

    Kliniškai įrodyta, kad Silk'n Infinity Fast plaukelių šalinimo prietaisą galima saugiai ir veiksmingai naudoti įprastoje namų aplinkoje. Prietaisą lengva naudoti, o po šešių procedūrų, tarp kurių yra dviejų savaičių pertraukos, plaukelių sumažėja iki 92,3 %.

    Kaip tai veikia?

    eHPL™ (patobulinta namų pulsinė šviesa) - tai naujausia IPL technologija plaukelių šalinimo srityje. Patobulinta ankstesnė ir pasaulyje pripažinta Silk'n's HPL™ technologija, sujungia galvaninę ir optinę energiją. Sujungus šias dvi energijos rūšis, plaukeliai šalinami veiksmingiau; galvaninė energija atveria poras, kad šviesos impulsai galėtų optimaliai veikti plauko folikulus ties šaknimis. Silk'n Infinity Fast gali išspinduliuoti 600 000 šviesos impulsų, aplikatoriaus plotas yra 3 cm².

    Unikalus: Tinka visiems odos atspalviams
    Silk'n Infinity Fast plaukų šalinimo prietaisas, tinka visiems odos atspalviams, įskaitant tamsiausius odos atspalvius.

    Specifikacija:

    •  120 šviesos impulsų per minutę;
    •  Tinkamas naudoti kojų, rankų, bikini, pažastų, veido sritims
    •  600.000 blyksnių resursas;
    •  5 energijos lygiai;
    •  Reguliuojamas greitis;
    •  Odos spalvos sensorius;
    •  Tinka I-VI odos tipui (Fitzpatricko skalė)
    •  Aplikatoriaus plotas 3 kv. cm;
    •  Nekeičiamos galvutės;
    •  Nemokama mobili programėlė padedanti planuotis procedūras.
    •  Maitinamas iš 220V elektros tinklo.
    •  Dažnis 50-60 Hz
    •  UV filtras - Taip 

    Nemokama išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio programėlė
    Nemokama "Silk'n App" programėle galite sudaryti savo asmeninį plaukelių šalinimo planą. Programėlėje yra kalendoriaus funkcija, kurią galite naudoti savo procedūrų apskaitai. Ji net primena, kada ateis laikas kitam seansui! Taip pat galite susieti ją su plaukų šalinimo prietaisu per "Bluetooth" ir matyti, kiek šviesos impulsų liko. Atsisiųskite nemokamai iš "Apple Store" arba "Google Play" parduotuvės